Dit weekend bereikten we in vaccinatiecentrum GC Klein Boom een nieuwe mijlpaal. Meer dan 50% van de 18-plussers werd inmiddels minstens een keer gevaccineerd.

Sinds februari is het vaccinatiecentrum operationeel. Waar er in het begin nog een klein aantal vaccins per week gezet werden, zagen we dat de afgelopen weken sterk toenemen. Die toename van vaccins zorgde ervoor dat we ondertussen de helft van wie 18 jaar of ouder is hebben kunnen vaccineren. 

Het gaat dan vooral over 65-plussers, risicogroepen, zorgverleners en politiemensen. Ondertussen worden volop mensen jonger dan 65 en de laatste risicopatiënten uitgenodigd. Als het tempo van geleverde vaccins blijft aanhouden, zal het vaccinatiecentrum de datum om voor 11 juli iedereen minstens één keer gevaccineerd te hebben vlot halen. 

Het centrum hoopt om uiteraard iedereen zo snel mogelijk te kunnen vaccineren. Als de vaccins binnenkomen, komen ze naar jullie toe. Hou dus zeker je brievenbus of je Burgerprofiel, de online profielpagina die je officiële gegevens en overheidsadministratie bundelt, in de gaten de komende weken. 

Deze website maakt gebruik van cookies  Meer info