Selecteer een pagina

VC KLEIN BOOM TE PUTTE ZET AL SINDS 6 OKTOBER BOOSTERVACCINS! (EN IS EIGENLIJK NOOIT ECHT GESLOTEN GEWEEST)

Het vaccinatiecentrum Klein Boom in Putte blijft volop boosterprikken zetten

Op 6 oktober zou het vaccinatiecentrum VC Klein Boom in Putte sluiten, maar door de flexibiliteit van de gemeente Putte kon er meteen een doorstart gebeuren zodat alle 85+’ers van Putte, Bonheiden en Heist o/d Berg reeds gevaccineerd waren op 7 oktober.

Burgemeester Peter Gysbrechts: “Na een korte onderbreking, van overheidswege, konden er in de laatste week van oktober boostervaccins gezet worden bij de 65+’ers. Ondertussen zijn we weer een aantal weken verder en zijn er in VC Klein Boom reeds meer dan 15.000 boostervaccins gezet bij 65+, immuun gecompromitteerden en deels diegene die met Johnson & Johnson zijn gevaccineerd.”

De overige met J&J gevaccineerde burgers zijn ondertussen uitgenodigd en worden nog in de komende weken geprikt. Ook alle 60+’ers komen nog dit jaar aan bod en zijn reeds uitgenodigd. Burgers die met Astra Zenica zijn gevaccineerd, kunnen vanaf begin volgende week uitgenodigd worden om eveneens nog voor nieuwjaar hun boostervaccin te komen halen.

Het vaccinatiecentrum Klein Boom zal tegen nieuwjaar iedereen een boostervaccin gegeven hebben die er daartegen reeds recht op heeft, dus rekening gehouden met de 4 of 6 maanden interval.

Het gaat hier om 30.000 boostervaccins !

Er moet minstens 6 maanden verstreken zijn t.o.v. je laatste Pfizer en 4 maanden t.o.v. je laatste Astra Zenica of J&J.

Deze website maakt gebruik van cookies  Meer info