Selecteer een pagina

WANNEER WORD IK ALS ZORGAANBIEDER GEVACCINEERD?

Veel zorgaanbieders vragen zich af of, en wanneer, ze uitgenodigd zullen worden voor de boostervaccinatie. Er is geen “sta-ik-op-de-lijst-tool” meer.


Via www.myhealthviewer.be kan je zelf nakijken of je reeds in aanmerking komt voor een boostervaccin en dus om uitgenodigd te worden in het vaccinatiecentrum. Dit kan door te navigeren naar “Mijn covid-19 info”>”Uitnodigingen”.

Indien je in aanmerking komt, zie je bovenaan een tweede nieuwe activatiecode, dat is voor de extra prik. Je kan ook zien door welke bron en wanneer je werd geactiveerd. Als je status ‘Geactiveerd’ staat, zal je zodra er voldoende tijd verstreken is na jouw basisvaccinatie een uitnodiging ontvangen.

Hou er echter rekening mee dat de timing van jouw uitnodiging natuurlijk ook nog kan verschillen afhankelijk van het aantal vaccins dat het vaccinatiecentrum in jouw buurt kan verdelen en van hun planning.

Sta je niet opgegeven voor een boostervaccin maar meen je toch deel uit te maken van de doelgroep? Vanaf midden december zal er een online registratiesysteem beschikbaar komen zodat je jezelf kenbaar kan maken.

Deze website maakt gebruik van cookies  Meer info