Selecteer een pagina

VC KLEIN BOOM TE PUTTE ZET NOG EXTRA EERSTE VACCINATIES

Het vaccinatiecentrum Klein Boom in Putte blijft naast boosterprikken, ook nog eerste vaccinaties zetten.

Wie nog niet gevaccineerd is, maar zich de afgelopen weken bedacht heeft, krijgt in vaccinatiecentrum Klein Boom nog een kans om zich te laten vaccineren. Op maandag 13 december worden er naast de gebruikelijke boosterprikken ook weer heel wat eerste prikken gezet.

Burgemeester Peter Gysbrechts: “We merkten dat er steeds meer vragen kwamen of mensen zich toch niet konden laten vaccineren. Daardoor hebben we de afgelopen weken in het vaccinatiecentrum op bepaalde dagen nog eerste vaccins gezet. Op deze dagen merkten we dat de opkomst van mensen die voor de eerste keer gevaccineerd wilden worden, steeds groter werd. Op maandag 13 december zal er daarom nog zo’n prikdag voorzien worden.”

Wanneer iemand zich nog wil laten vaccineren, kan hij of zij hiervoor contact opnemen met het vaccinatiecentrum. Dit kan via contact@vaccinatiecentrumkleinboom.be of via het callcenter: 03 218 27 05.

 

Deze website maakt gebruik van cookies  Meer info