Selecteer een pagina

Via deze weg kan u uw kind registreren voor een boostervaccin in het vaccinatiecentrum Klein Boom te Putte – Eerstelijnszone Bonstato. 

Uw kind kan een booster- of herhalingsvaccinatie krijgen als het eerst een basisvaccinatie gekregen heeft. In België is die basisvaccinatie bij 12- tot 17-jarigen gegeven met twee dosissen van het vaccin van de producent Pfizer. Een boostervaccinatie kan gegeven worden vanaf 4 maanden na de tweede basisvaccinatie.

Na het invullen van deze form zullen wij u een bevestiging sturen van het juiste moment dat we u verwachten. We plannen nu een prikmoment in op donderdag 10 februari vanaf 16:00

Daar het een vrijwillig boostervaccin is dient u een toestemming te ondertekenen en mee te brengen naar het vaccinatiecentrum. Deze kan u op de website terug vinden of via deze link: https://tinyurl.com/booster1217 .

Schrijf uw tiener in via deze link: https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=YODIDaUFf0qIIi8vaSRSBIAcZfivORxPtx1HhKcBqLhUQVJGMlk1VFRMQU1JV1FEUzAyQkRJQUpLOS4u

Alvast bedankt voor uw registratie en tot snel.

Deze website maakt gebruik van cookies  Meer info