Selecteer een pagina
Vanaf deze week vallen in heel Vlaanderen de eerste uitnodigingen in de bus voor een nieuwe coronaprik, ook in eerstelijnszone Bonstato. Zo krijgen alle volwassen inwoners uit Bonheiden, Heist-op-den-Berg en Putte de kans voor een herfstvaccinatie tegen COVID-19.

Zij kunnen hiervoor opnieuw terecht op de vertrouwde locatie in het GC Klein Boom te Putte.

De herfstcampagne werkt met prioriteit voor de meest kwetsbaren alvorens de algemene bevolking zich vrijwillig kan aanbieden voor vaccinatie. De uitnodigingen worden eerst bezorgd aan 65-plussers, mensen met een verzwakte immuniteit en mensen die in de zorg werken. Vervolgens komen de 50 tot 64-jarigen in dalende leeftijd aan de beurt om als laatste af te ronden met de rest van de volwassen bevolking (18-plussers), ook in dalende leeftijd. Niet iedereen zal worden uitgenodigd. Er dienen immers tussen twee inentingen tegen het coronavirus minimum drie maanden te liggen.

In de uitnodiging zal een code staan waarmee iedereen een vaccinatiemoment naar keuze kan kiezen. Zo kunnen partners, buren, familieleden, … gelijktijdig naar het vaccinatiecentrum komen. Als het niet lukt om zelf digitaal een afspraak te maken, kan er vanaf dinsdag 23 augustus een beroep gedaan worden op het callcenter tussen 9 en 16 uur (Tel. 03 218 27 05). Wacht echter wel tot ontvangst van de uitnodiging per post of digitaal via eBox/MijnBurgerprofiel om contact op te nemen.

Deze website maakt gebruik van cookies  Meer info