Selecteer een pagina

De vaccinatiecentra sluiten op 31 december hun deuren. Je kan er vanaf dan dus niet meer terecht voor je vaccin tegen COVID-19. Vanaf 1 januari 2023 moet je daarvoor aankloppen bij je huisarts of apotheker.

Bij de basisvaccinatie moet je dertig dagen wachten tussen je eerste en tweede prik. Heb je al een eerste dosis ontvangen en moet je wachten tot na 1 januari voor je tweede dosis? Neem dan contact op met je huisarts of apotheker.

  • Je huisarts of apotheker heeft toegang tot vaccinnet en kan zien welke vaccins je al gekregen hebt, en wanneer.
  • Maak een afspraak bij je huisarts of apotheker om je tweede dosis van het vaccin te ontvangen. Hij/zij zal daarbij rekening houden met de wachttijd tussen je eerste en tweede prik.

Let op! Niet elke apotheker kan COVID-19 vaccins toedienen. Op www.apotheek.be onder ‘Vind een apotheek’ kan je opzoeken welke apotheken de vaccins kunnen en mogen toedienen. Vergeet niet om het vakje ‘Covid-vaccinatie’ aan te vinken bij je zoekopdracht.

Heb je nog een andere vraag over vaccinatie of het vaccinatiecertificaat? Bel dan de Helpdesk Covid op het nummer 078 78 78 50 (elke werkdag tussen 9 en 19 u.)

Bedankt aan alle vrijwilligers en medewerkers die mee gezorgd hebben voor de fantastische werking van vaccinatiecentrum Klein Boom.

Deze website maakt gebruik van cookies  Meer info