Selecteer een pagina

Helpende Handen

Je bent geïnteresseerd om een handje te helpen in het vaccinatiecentrum van eerstelijnszone Bonstato? Bedankt alvast voor je inzet!

Hoe schrijf ik me in als medewerker? Dit is eenvoudig.

– Ben je medisch geschoold (arts, verpleegkundige,…), klik dan hier om je in te schrijven als ‘medisch medisch medewerker’.
– Ben je niet medisch geschoold, maar wil je wel ondersteuning bieden als steward, administratieve werkkracht, logistieke ondersteuning,… Klik hier om je als ‘niet-medisch medewerker’ te registreren!

Contact vaccinatiecentrum met medewerkers

Na je registratie als helpende hand kan het even duren voor je iets van ons hoort.
Dit omdat we iedereen contacteren op basis van inschrijving en de uren waarop je eventueel beschikbaar bent. Wij overlopen dan even je gegevens om je vervolgens uit te nodigen voor een infosessie ter plaatse.

Na deze sessie nemen wij je mee op binnen de werking van ons centrum. In eerste instantie zal je dus van ons een telefoontje mogen verwachten.

Daar de vaccinatie rustig start verkiezen wij ook om de vrijwilligers op gelijke tred in te schakelen.

Engagement als helpende hand?

Het vaccineren van onze inwoners is een proces dat lang zal duren, mogelijk tot oktober 2021.
Daarom vragen wij ook aan onze medewerkers om zich voor een langere tijd te engageren. Uiteraard in samenspraak met jullie.
We maken een planning op waarin we werken met shiften van halve of hele dagen. Tijdens je registratie kan je je voorkeuren doorgeven.

Openingsuren?

Op basis van de vaccinatie-fase en het aanleveren van de vaccinaties zullen wij onze openingsuren -en dagen bepalen. Bekijk dus al even welke dagen en shiften het best voor jou uitkomen.
Van zodra er meer informatie is zullen we de openingsuren op deze pagina plaatsen.

Mijn gegevens?

Al de gegevens die we verzamelen om onze werking zo optimaal mogelijk op te zetten zijn enkel voor eigen gebruik. We delen ze niet met anderen/derde partijen.

Bijkomende vragen?

Heb je naast het formulier nog bijkomende vragen/opmerkingen?
Contacteer ons dan via bonstato@eerste-lijn.be

Deze website maakt gebruik van cookies  Meer info