Selecteer een pagina

Je Afspraak

  1. Home
  2. /
  3. Je afspraak
 

Als je aan de beurt bent voor de prik tegen corona, dan krijg je een persoonlijke uitnodiging via de post. Als je gegevens gekend zijn, krijg je ook een sms en een e-mail. De uitnodiging ontvang je ongeveer 2 weken op voorhand. Op www.laatjevaccineren.be vind je een voorbeeld van de brief en de uitnodiging in verschillende andere talen.

Heb je een e-mail ontvangen en vertrouw je het niet helemaal, controleer dan zeker deze zaken:

– de e-mail afkomstig is van noreply@doclr.be (De sms wordt verstuurd vanuit het nummer 8811).
– de correcte contactgegevens van het vaccinatiecentrum staan vermeld (Vaccinatiecentrum GC Klein Boom, Mechelbaan 604, 2580 Putte)
– er nooit om betaling gevraagd wordt: de vaccinatie en het vaccin zijn gratis.
– je geen persoonlijke gegevens zoals paswoorden, pincodes of rekeningnummers geeft.

Twijfel je toch? Indien je uitnodiging echt is, vind je deze ook terug in je e-Box van Mijn Burgerprofiel. Of wacht eventueel enkele dagen af tot je de brief ook op papier in je brievenbus ontvangt.

Bewoners van zorgvoorzieningen en ziekenhuismedewerkers krijgen geen uitnodigingsbrief van Zorg en Gezondheid. Zij worden uitgenodigd door hun voorziening of werkgever. Heb je nog geen brief ontvangen, kijk dit dan na op https://authenticatie.vlaanderen.be/stb/html/ssologin en neem contact op met je liaison.

Alleen een afspraak maken met uitnodiging

Als je een brief ontvangt, moet je dit bevestigen. Dit kan door te surfen naar www.laatjevaccineren.be en meld je aan met je vaccinatiecode. Indien dit niet lukt kan je contact opnemen via mail via contact@vaccinatiecentrumkleinboom.be.

Je kan:
– de voorgestelde datum bevestigen,
– de datum wijzigen,
– laten weten dat je geen vaccinatie wenst.

Zonder uitnodiging kan je geen afspraak maken.

Hou je uitnodiging goed bij

Op de dag van je vaccinatie moet je je uitnodiging en je identiteitskaart tonen in het vaccinatiecentrum. Neem de brief mee, of toon de sms of e-mail met je persoonlijke code aan de onthaalbediende in het vaccinatiecentrum. Want dat is meteen je e-ticket.

Ook naar de afspraak voor je tweede vaccinatie breng je de uitnodiging mee.

Deze website maakt gebruik van cookies  Meer info